• Porti Sarande
  • Saranda Albania
  • Dhermi
  • Butrinti - Saranda
  • Jala - Vlore
  • Ksamil - Sarande

Prona Ne Bregdet

Prona Ne Bregdet

Prona Ne Shqiperi

Prona Ne Shqiperi

FacebookTwitterLinkedin

RIVIERA SHQIPTARE - VIDEO

Apartament Studio per shitje ne Sarande Shqiperi Kodi B0073

Siperfaqja totale e apartamenteve    48 m/2

Ky apartament studio ndodhet ne kate i 3  (tret) 

Cmimi:800 €   m/2 (i diskutueshem)  10% mundesi zbritje te cmimit aktual.

Dokumentacioni: Ky  apartamente  disponon   certifikaten e pronesis  (HIPOTEK)

Kjo prone administrohet nga: Saranda Invest Property Agjenci 

Karakteristikat e Apartamentit

Apartamenti eshte i   perfunduar  dhe gati per banim..

Apartamentet perbehen nga   nje dhome Sallon-guzhine + nje tualete + nje ballkon 

Pozicioni i apartamenteve jug - lindje  

Avantazhet e ketij apartamenti

Apartamenti  ndodhet ne breg te detit .

Largesia nga qendra e qytetit vetem 5 minuta .

Kontaktet

00355694801295

www.sarandainvestproperty.com

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Apartamente per shitje ne Sarande Shqiperi Kodi B0072

Siperfaqja totale e apartamenteve    72  m/2

Dy apartamente ne kate : kati i 3  (tret) dhe Kati i 5(pest) banim

Cmimi:800 €   m/2 (i diskutueshem)  10% mundesi zbritje te cmimit aktual.

Dokumentacioni: Ky  apartamente  disponon   certifikaten e pronesis  (HIPOTEK)

Kjo prone administrohet nga: Saranda Invest Property Agjenci 

Karakteristikat e Apartamentit

Apartamentet jane  te   perfunduar  dhe gati per banim..

Apartamentet perbehen nga  nje  dhom  gjumi + nje dhome Sallon-guzhine + nje tualete + nje ballkon 

Pozicioni i apartamenteve jug - perendim  

Avantazhet e ketij apartamenti

Apartamenti  ndodhet ne breg te detit .

Largesia nga qendra e qytetit vetem 5 minuta .

Kontaktet

00355694801295

www.sarandainvestproperty.com

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.