• Porti Sarande
  • Saranda Albania
  • Dhermi
  • Butrinti - Saranda
  • Jala - Vlore
  • Ksamil - Sarande

Prona Ne Bregdet

Prona Ne Bregdet

Prona Ne Shqiperi

Prona Ne Shqiperi

FacebookTwitterLinkedin

RIVIERA SHQIPTARE - VIDEO

Apartament  per shitje ne Sarande Shqiperi Kodi B0081

Siperfaqja totale e apartamentit   74 m/2

Ky apartament ndodhet  ne katin :   2 (dy)  banim

Cmimi:48 500 €    (i diskutueshem)  10% mundesi zbritje te cmimit aktual.

Dokumentacioni: Ky  apartament  disponon  dokumentacion te regullte .

Kjo prone administrohet nga: Saranda Invest Property Agjenci 

Karakteristikat e Apartamentit

Apartamenti perbehet  nga  1 (nje ) dhom gjumi + 1(nje )dhome Sallon-guzhine + 1 (nje ) tualet + 1( nje) ballkon 

Pozicioni i apartamentit jug - lindje .  

Avantazhet e ketij apartamenti

Apartamenti  ndodhet 50 m nga deti dhe prane disa plazheve me rere te holle dhe uje te kristalte .

Ashensor dhe parkim i disponueshem

Largesia nga qendra e qytetit vetem 5 minuta . 

Kontaktet

00355694801295

www.sarandainvestproperty.com

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Apartament  per shitje ne Sarande Shqiperi Kodi B0080

Siperfaqja totale e apartamentit   65m/2

Ky apartament ndodhet  ne katin :   4  (kater)  banim

Cmimi:52000 €    (i diskutueshem)  10% mundesi zbritje te cmimit aktual.

Dokumentacioni: Ky  apartament  disponon  dokumentacion te regullte .

Kjo prone administrohet nga: Saranda Invest Property Agjenci 

Karakteristikat e Apartamentit

Apartamenti perbehet  nga  1 (nje ) dhom gjumi + 1(nje )dhome Sallon-guzhine + 1 (nje ) tualet + 1( nje) ballkon 

Pronarit qe do te perzgjedhi kete apartament do ti krijohet mundesia e perzgjedhjes te cilesis dhe llojshmeris ( pllaka, hidro -sanitare,dyer te brendshme)

Pozicioni i apartamentit jug - lindje .  

Avantazhet e ketij apartamenti

Apartamenti  ndodhet 100 nga deti dhe prane disa plazheve me rere te holle dhe uje te kristalte .

Ashensor dhe parkim i disponueshem

Largesia nga qendra e qytetit vetem 5 minuta . 

Kontaktet

00355694801295

www.sarandainvestproperty.com

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Faqe 5 nga 64