Shkruar nga Saranda Invest Property Kategoria: Informacione
Publikuar më 21 Dhjetor 2012 Vizita: 14836
Shtyp

Nga Ajri


Bëhet nëpërmjet Aeroportit Ndërkombëtar "Nënë Tereza” Rinas, i cili ndodhet 17 km në veri-perëndim të Tiranës dhe vetëm 20 minuta larg Tiranës, kryeqytetit të Shqipërisë.

Kliko per me shume info...

Nga Deti


Hyrja ne Shqiperi nepermjet detit behet nga Portet kryesore te vendit: Durrës, Vlora, Shëngjin dhe Saranda.

Kliko per me shume info...

Nga Toka


Hyrja ne Shqiperi nepermjet tokes behet permes ketyre vendeve fqinje: Mal i Zi, Kosova, Macedonia, dhe Greqia.

Kliko per me shume info...

Gjej Pronen qe kerkon!

Pronat e Fundit

 • Apartament per shitje ne Sarande Shqiperi Kodi B0079 Apartament per shitje ne Sarande Shqiperi Kodi B0079
   Apartament per shitje ne Sarande Shqiperi Kodi B0079 Siperfaqja totale e apartamentit…
  Lexo më shumë ...
 • Apartament 1+1 per Shitje Sarande Shqiperi Kodi B0025 Apartament 1+1 per Shitje Sarande Shqiperi Kodi B0025
  Apartament 1+1 per Shitje Sarande Shqiperi Kodi B0025 00355694801295 00355672930980 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Lexo më shumë ...
 • Apartament per shitje ne Sarande Shqiperi Kodi B0058 Apartament per shitje ne Sarande Shqiperi Kodi B0058
  Apartament per shitje ne Sarande Shqiperi Kodi B0058 Siperfaqja totale e apartamentit…
  Lexo më shumë ...

Llogarit Kredine

Ndrysho vlerat e meposhteme sipas kerkesave tuaja per te bere perllogaritjen e kestit mujor.

Kesti Mujor (€)
You are here:   KryeArdhja ne Shqiperi