Artikujt

Shkruar nga Saranda Invest Property Kategoria: Informacione
Publikuar më 25 Dhjetor 2012 Vizita: 56201
Shtyp
 • Ne përzgjedhim pronat qe nuk kane konflikt pronësie.
 • Ne përzgjedhim pronat qe kane perspektive për rritje çmimi ne te ardhmen.
 • Ne përzgjedhim pronat ne te cilat është investuar ne cilësi, janë zbatuar te gjitha standardet ne fushën e ndërtimit.
 • Për çdo prone bëjmë studim destinacionin  e mundshëm përfundimtar te shit-blerjes te saj.
 • Çdo investitor ne një nga pronat e administruara nga “Saranda Invest Property” i vjen ne ndihme konsulenca jone ne përzgjedhjen e pronës.
 • Eksperienca dhe përvoja jone ne këtë fushe, bëjnë te mundur ta orientojmë investitorin drejt përzgjedhjes se një prone sipas nevojave dhe interesave te tij ekonomike.

Gjej Pronen qe kerkon!

Pronat e Fundit

 • Rezervime Dhoma me Qera Kodi: D0002 Rezervime Dhoma me Qera Kodi: D0002
  Ky ambient akomodues vë në dispozicion të pushuesve:12 dhoma, 6dhoma janë dyshe,…
  Lexo më shumë ...
 • Apartament me qera per pushime ne Sarande - Shqiperi (K0024) Apartament me qera per pushime ne Sarande - Shqiperi (K0024)
  Apartament me qera per pushime ne Sarande _- Shqiperi  (K0024) Qyteti: Sarande…
  Lexo më shumë ...
 • Dhoma me Qera ne Ksamil Kodi: D0014 Dhoma me Qera ne Ksamil Kodi: D0014
  Dhoma me Qera ne Ksamil Kodi: D0014 00355694801295        00355672930980 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Lexo më shumë ...

Llogarit Kredine

Ndrysho vlerat e meposhteme sipas kerkesave tuaja per te bere perllogaritjen e kestit mujor.

Kesti Mujor (€)
You are here:   Krye