Objekte  dhe biznes  ( Apartament, Hotel , Bar-kafe) ne shitje ne Sarande -Shqiperi  G0003

Ky objekte eshte 5 kate ndertim== 600 m/2  dhe 118 m/2 Kati

Ky obkekte disponon certifikate pronesie (HIPOTEK)

Cmimi super okazion---570 000 Euro

Dyqan per Shitje ne Sarande Shqiperi Kodi L0007

Siperfaqja totale e dyqanit 100 m2,

Kati i I (pare) 100 m2

Cmimi: 1200€/m2 OKAZION Oferte -10%

Dokumentacioni: HIPOTEKE

Kjo prone administrohet nga: Saranda Invest Property Agjenci

Dyqan per Shitje ne Sarande Shqiperi Kodi L0006

Siperfaqja totale e dyqanit 70 m2,

Kati i I (pare) 70 m2

Cmimi: 1100€/m2 OKAZION Oferte -10%

Dokumentacioni: HIPOTEKE

Kjo prone administrohet nga: Saranda Invest Property Agjenci

Dyqan per Shitje ne Sarande Shqiperi Kodi L0005

Siperfaqja totale e dyqanit 165 m2,

Kati i I (pare) 165 m2

Cmimi: 900€/m2 OKAZION Oferte -10%

Kati i II (dyte) 137 m2

Cmimi: 900€/m2 OKAZION Oferte -10%

Dokumentacioni: Vertetim Pronesie, HIPOTEKE

Kjo prone administrohet nga: Saranda Invest Property Agjenci

Dyqan per Shitje ne Sarande Shqiperi Kodi L0004

Siperfaqja totale e dyqanit 140 m2,

Kati i III (trete) 140 m2 rrafsh me rrugen kryesore nr.4

Cmimi: 1900€/m2 OKAZION Oferte -10%

Dokumentacioni: Vertetim Pronesie, HIPOTEKE

Kjo prone administrohet nga: Saranda Invest Property Agjenci

Gjej Pronen qe kerkon!

Pronat e Fundit

 • Objekt multifunksional, Dyqane, Zyra, Apartamente Kodi: F0001 Objekt multifunksional, Dyqane, Zyra, Apartamente Kodi: F0001
  Godinë   4+1Apartamente:Papafingo 130 m2 Objekt banimi 80 m2, verandë 50 m2. Çmimi:…
  Lexo më shumë ...
 • Apartament 1+1 per Shitje Sarande Shqiperi Kodi B0028 Apartament 1+1 per Shitje Sarande Shqiperi Kodi B0028
  Apartament 1+1 per Shitje Sarande Shqiperi Kodi B0028 00355694801295 00355672930980 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Lexo më shumë ...
 • Dyqan dykatesh per shitje ne Sarande Kodi: F0003 Dyqan dykatesh per shitje ne Sarande Kodi: F0003
  Dyqan dykatesh per shitje ne Sarande  Kodi: F0003 +355694801295 +355672930980 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Lexo më shumë ...

Llogarit Kredine

Ndrysho vlerat e meposhteme sipas kerkesave tuaja per te bere perllogaritjen e kestit mujor.

Kesti Mujor (€)
You are here:   KryeArtikuj të shfaqur nga tag'et: Dyqan ne Shitje