Godinë   6+1 Apartamente:
Hyrje (2) Kati i 6 (gjashtë) 127 m2 /650€/m2  (2) banja dhe (2) ballkone, me pamje nga deti,
Hyrje (2) Kati i 5 (pestë) 112 m2  2+1/550€/m2  (1) banja dhe (2) ballkone, me pamje nga deti,

Gjej Pronen qe kerkon!

Pronat e Fundit

 • Apartament me qera per pushime ne Sarande (K0023) Apartament me qera per pushime ne Sarande (K0023)
  Apartament me qera per pushime ne Sarande (K0023) Qyteti: Sarande Lagjeja nr.1:…
  Lexo më shumë ...
 • Apartament suite me qera per pushime ne Sarande Kodi: K0010 Apartament suite me qera per pushime ne Sarande Kodi: K0010
  Apartament  suite me qera per pushime ne Sarande Kodi: K0010   Vacation…
  Lexo më shumë ...
 • Apartament-per-shitje-Ksamil Apartament-per-shitje-Ksamil
  Apartament 1+1 në Shitje This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.               This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Lexo më shumë ...

Llogarit Kredine

Ndrysho vlerat e meposhteme sipas kerkesave tuaja per te bere perllogaritjen e kestit mujor.

Kesti Mujor (€)
You are here:   KryeArtikuj të shfaqur nga tag'et: Qeparo