Objekte dhe biznes ( Apartament, Hotel , Bar-kafe) ne shitje ne Sarande -Shqiperi G0004

M 03, 2015 Shkruar nga 

Objekte dhe biznes ( Apartament, Hotel , Bar-kafe) ne shitje ne Sarande -Shqiperi G0004 

Ky objekte eshte 7 ( shtate ) kate ndertim==> 1200 m/2 dhe 118 m/2 Kati

Trualli i ndertimit eshte 300 m/2 Ky obkekte disponon certifikate pronesie (HIPOTEK)

Cmimi super okazion---670 000 Euro

Pershkrimi dhe fuksionimi i objektit : Ky objekte eshte projektuar dhe ndertuar pjeserish per tu vene ne fuksion te aktivitetit tregtare ne fushen e Hoteleri-Turizem Kati i pare Kati i pare i projektuar per te sherbyer si nje bare -kafe ., restorante Kati i 2(dyte) i 3(trete) i 4(katert) i 5(peste) i 6 (gjashte) Keto kate perbehen nga 3 (tre) apartamente cdo kate. Apartamentet perbehen nga 2(dy) dhoma + 1(nje) tualete + nje ballkon Kati i 7 shtate) eshte apartamente Papafingo) i perbere nga 3 (tre) dhoma gjumi +nje dhome sallone-guzhine + dy tualete + verande e madhe. Kontaktet

 

Kontaktet

00355694801295

www.sarandainvestproperty.com

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Informacione shtesë

  • Qyteti: Tirane
  • Kontakt:

    Mob: 0694801295 email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  • Siperfaqja: 1200 m/2
  • Lloji i Prones: Objekt Multifunksionale
  • Cmimi: 670 000 Euro
Saranda Invest Property

Adresa: Rruga Studenti Sarande, Vlore SHQIPERI
Mob: 0694801295

Email: info@sarandainvestproperty.com
sarandainvestproperty@yahoo.com

Dergoni nje Mesazh

Sigurohu të fusni informacionin e nevojshëm (*) kur ju kërkohet.

You are here:   KryeKomercialeHoteleObjekte dhe biznes ( Apartament, Hotel , Bar-kafe) ne shitje ne Sarande -Shqiperi G0004