Shitet kompleks qender multifuksionale ne Gjirokaster- Shqiperi F0004

M 03, 2015 Shkruar nga 

                             Shitet kompleks qender multifuksionale ne Gjirokaster- Shqiperi  A0037

Super okazion : Shitet nje kompleks multi fuksional -- (bar-kafe, restorante, sall organizimi festash familiare, pishina )

Cmimi  280 000 euro

Kjo prone disponon  certifikaten e pronesis .(HIPOTEK)

Ky komleks multi fuksional perbehet nga :

Siperfaqja e prones  6800 m/2

Siperfaqja e objektit te ndertuar brenda kesaj prone 1600 m

Siperfaqe e lire (toke bujqesore  5200 m/2

Ambjentet e brendshme te ketije kompleksi perbehen  nga:

Guzhina dhe nje sall e cila sherben si bar -kafe, restorant ,me nje kapacitet 80 persona.

Salle e dyte e cila sherben per organizimin e festave familiare si  Ditlindje, Dasma etj , me nje kapacite prej 250-300 persona .

Ambjentet e jashtme perbehen nga  dy pishina familiare : nje pishine per te ritur dhe nje pishine per femij .

Ne ambjentet e jashme ka kend lojrash per femije  dhe ambjete te gjelberuara  clodhese .

Brenda ketij kompleksi  ekziston dhe nje shtepi private 90 /2 e cila eshte e ndare ne dy garsionere .

Brenda ketji kompleksi ekziston dhe nje hapsire 200 m/2 per  mbareshtimin e shpendeve shtepiake , ne sherbim te guzhines se ketije  biznesi .

 Avantazhet dhe prespektiva e ketij Kompleksi

Ky kompleks ndodhet vetem 2 (dy ) k/m nga qyteti i Gjirokastres .

Disponohet mundesia dhe dokumentacioni (lejet e nevojshme  nga institucionet perkatese)  per ndertimi e nje  parku lojrsh per femije dhe nje fushe mini -futbolli .

Ky kompleks ka 10 vjet qe ushtron veprimtarine e vete.

Te ardhurat jane mjafte te kenaqshme dhe kane ardhur gjithmone ne ritje .

Disa faktore qe kane ndikim direkte ne te ardhurat jane:

vendodhja e ketij kompleksi ne nje nga zonat me te qeta dhe te bukura .

Eshte ndertuar prane nje qyteti i cili ka nje largesi te konsiderueshme nga deti , por pishinat e ketij kompleksi jane  shume te populluara gjate  kohes se veres .

I ndertuar ne nje pozicion te tille duke u dhene mundesine pervec klienteve nga qyteti i Gjirokastres , te frekuentohet dhe nga numer teper  i larte nga kliente te zone dhe qyteteve perreth si : Tepelen, Memaliaj dhe fshatrat pereth

Fale ambjenteve teper te bollshme dhe te favorshme per organizimin e dasmave , ky kompleks eshte nga me te frekuentuarit ne kete zone .

Mos  hezitoni te na kontaktoni per me shume info dhe detaje .

Informacione shtesë

  • Kodi: F0004
  • Rruga: Gjirokaster
  • Qyteti: Tirane
  • Siperfaqja: 6800 m/2
  • Lloji i Prones: Objekt Multifunksionale
  • Cmimi: 280 000 euro
Saranda Invest Property

Adresa: Rruga Studenti Sarande, Vlore SHQIPERI
Mob: 0694801295

Email: info@sarandainvestproperty.com
sarandainvestproperty@yahoo.com

Artikuj të përngjashëm (nga tag'et)

Dergoni nje Mesazh

Sigurohu të fusni informacionin e nevojshëm (*) kur ju kërkohet.

Gjej Pronen qe kerkon!

Pronat e Fundit

Llogarit Kredine

Ndrysho vlerat e meposhteme sipas kerkesave tuaja per te bere perllogaritjen e kestit mujor.

Kesti Mujor (€)
You are here:   KryeKomercialeLokaleShitet kompleks qender multifuksionale ne Gjirokaster- Shqiperi F0004