Godinë   6+1 Apartamente:
Hyrje (2) Kati i 6 (gjashtë) 127 m2 /650€/m2  (2) banja dhe (2) ballkone, me pamje nga deti,
Hyrje (2) Kati i 5 (pestë) 112 m2  2+1/550€/m2  (1) banja dhe (2) ballkone, me pamje nga deti,

Gjej Pronen qe kerkon!

Pronat e Fundit

 • Apartament dhe dhom Rezervimesh Sarande K0004 Apartament dhe dhom Rezervimesh Sarande K0004
  Apartament  dhe dhom  Rezervimesh  Sarande K0004 1Apartament 2+1 kapaciteti 7 Persona, Kati…
  Lexo më shumë ...
 • Dyqan dykatesh per shitje ne Sarande Kodi: F0003 Dyqan dykatesh per shitje ne Sarande Kodi: F0003
  Dyqan dykatesh per shitje ne Sarande  Kodi: F0003 +355694801295 +355672930980 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Lexo më shumë ...
 • Vile per shitje ne Ksamil Sarande Shqiperi Kodi: E0006 Vile per shitje ne Ksamil Sarande Shqiperi Kodi: E0006
  Vile per shitje ne Ksamil Sarande Shqiperi Kodi: E0006 Cmimi: 245.000€ Siperfaqja…
  Lexo më shumë ...

Llogarit Kredine

Ndrysho vlerat e meposhteme sipas kerkesave tuaja per te bere perllogaritjen e kestit mujor.

Kesti Mujor (€)
You are here:   KryePogradec