Apartament me qera per pushime ne  Ksamil (Sarande) (K0030) Qyte: Ksamil - Sarande Lagjeja nr. 1, Ksamil   (Sarande) Apartament prej 150 m/2, kapaciteti 6 persona Apartamenti ndodhet ne kat te  2 (dy)
Apartament me qera per pushime ne Sarande (K0029) Qyteti: Sarande Lagjeja nr. 1, rr. Naim frasheri Apartament prej 100 m2, kapaciteti 6 persona Apartamenti ndodhet ne kat te  4 (katert)
Faqe 1 nga 16

Shiko Disponibilitetin dhe Cmimin

Kerko Nje shtepi Pushimi

Destinacioni
 
Lloji Akomodimit
 

Gjej Pronen qe kerkon!

Pronat e Fundit

 • Toke (Truall) per Shitje 400 m/2 ne breg te detit ne Ksamil (Sarande) - Shqiperi  A0037 Toke (Truall) per Shitje 400 m/2 ne breg te detit ne Ksamil (Sarande) - Shqiperi A0037
  Toke  (Truall)  per Shitje  400  m/2  ne breg te detit  ne Ksamil…
  Lexo më shumë ...
 • Dyqan per Shitje ne Sarande Shqiperi Kodi L0001 Dyqan per Shitje ne Sarande Shqiperi Kodi L0001
  Dyqan per Shitje ne Sarande Shqiperi Kodi L0001 00355694801295 00355672930980 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Lexo më shumë ...
 • Dhoma me qira per pushime ne Ksamil Sarande ShqiperiKodi: D0019 Dhoma me qira per pushime ne Ksamil Sarande ShqiperiKodi: D0019
  Dhoma me qira per pushime ne Ksamil Sarande ShqiperiKodi: D0019 Ky ambient…
  Lexo më shumë ...

Llogarit Kredine

Ndrysho vlerat e meposhteme sipas kerkesave tuaja per te bere perllogaritjen e kestit mujor.

Kesti Mujor (€)
You are here:   KryeREZERVONI PUSHIMETApartamente