Apartament 2+1 plus 2 banja. Apartament 83m2 në brendësi të hyrjes.
Apartamenti është i mobiluar me guzhinë, salon, dhoma gjumi në mënyrë bashkohore dhe cilësore si edhe 2 Air kondicionier.
Apartamenti ndodhet në kat të 5 (pestë)
Dyer dhe dritare alumini të pajisura me bazhure. Air kondicioner a etj.
Është i pozicionuar në buzë rrugës.
Ndodhet afër portit, 50 larg nga deti. Ujë dhe drita të siguruara 24 orë.

Mos hezitoni të na kontaktoni për çdo informacion që ju nevojitet.

Informacione shtesë

 • Kodi: B0007
 • Rruga: Kodër lagja nr.4
 • Qyteti: Sarande
 • Kontakt:

  Mob: 0694801295 0672930980 email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 • Siperfaqja: 83 m2
 • Lloji i Prones: Apartament
 • Cmimi: 69 000 Euro
Saranda Invest Property

Adresa: Rruga Studenti Sarande, Vlore SHQIPERI
Mob: 0694801295

Email: info@sarandainvestproperty.com
sarandainvestproperty@yahoo.com

Dergoni nje Mesazh

Sigurohu të fusni informacionin e nevojshëm (*) kur ju kërkohet.

Gjej Pronen qe kerkon!

Pronat e Fundit

 • Apartamente në Shitje Kodi: B0004 Apartamente në Shitje Kodi: B0004
  Godinë   6+1 Apartamente:Hyrje (2) Kati i 6 (gjashtë) 127 m2 /650€/m2  (2)…
  Lexo më shumë ...
 • Apartament ne Shitje 2 +1 Sarande Shqiperi Kodi B0035 Apartament ne Shitje 2 +1 Sarande Shqiperi Kodi B0035
  Apartament ne Shitje 2 +1  Sarande Shqiperi Kodi B0035 00355694801295 00355672930980 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Lexo më shumë ...
 • Apartament dhe dhom Rezervimesh Sarande K0005 Apartament dhe dhom Rezervimesh Sarande K0005
  Apartament  dhe dhom  Rezervimesh  Sarande K0005 1Apartament 2+1 kapaciteti 7 Persona, Kati…
  Lexo më shumë ...

Llogarit Kredine

Ndrysho vlerat e meposhteme sipas kerkesave tuaja per te bere perllogaritjen e kestit mujor.

Kesti Mujor (€)
You are here:   KryeRezidencialeApartamentApartamente në Shitje Kodi: B0007