Godinë   6+1 Apartamente:
Hyrje (2) Kati i 6 (gjashtë) 127 m2 /650€/m2  (2) banja dhe (2) ballkone, me pamje nga deti,
Hyrje (2) Kati i 5 (pestë) 112 m2  2+1/550€/m2  (1) banja dhe (2) ballkone, me pamje nga deti,

Hyrje (3) Kati i 4 (katërt) 112 m2 2+1/550€/m2  (1) banja dhe (2) ballkone, me pamje nga deti, mundësi pajisje me oxhak.
Hyrje (1) Kati i 4 (katërt) 100 m2 2+1/550€/m2  (1) banja dhe (1) ballkone, pjesërisht me pamje nga deti,
Hyrje (1) Kati i 3 (tretë) 112 m2 2+1/550€/m2  (1) banja dhe (1) ballkone, me pamje nga deti,
Garsonjere Kati i 2 (dytë) 70 m2 1+1/550€/m2  (1) banja dhe (1) ballkone, me pamje nga rruga qendrore,
Mundesi zgjedhje ne kate te ndryshme ne pozicione te ndryshme.
Përshkrimi i objektit: Ky objekt është i ndërtuar në mënyrë bashkë-kohore. Është ndërtuar me materiale nga më cilësoret në fushën e ndërtimit. Objekti disponon të gjithë dokumentacionin sipas ligjit të pronave. Objekti ka ashensor, ujë & drita 24 orë.
Largësia nga deti është 5minuta me këmbë, ky objekt ndodhet pranë institucineve parashkollore çerdhe, kopsht, si dhe shkolla 9-vjeçare dhe e mesme.
Apartamentet janë të përfunduar me çelësa në dorë dhe të hipotekuar.
Mos hezitoni të na kontaktoni për çdo informacion që ju nevojitet.

Informacione shtesë

 • Kodi: B0004
 • Rruga: Rruga nr.5 (Pesë)
 • Qyteti: Tirane
 • Kontakt:

  Mob: 0694801295
  0672930980
  email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 • Lloji i Prones: Apartament
Saranda Invest Property

Adresa: Rruga Studenti Sarande, Vlore SHQIPERI
Mob: 0694801295

Email: info@sarandainvestproperty.com
sarandainvestproperty@yahoo.com

2 komentet

Dergoni nje Mesazh

Sigurohu të fusni informacionin e nevojshëm (*) kur ju kërkohet.

Gjej Pronen qe kerkon!

Pronat e Fundit

Llogarit Kredine

Ndrysho vlerat e meposhteme sipas kerkesave tuaja per te bere perllogaritjen e kestit mujor.

Kesti Mujor (€)
You are here:   KryeRezidencialeApartamentApartamente në Shitje Kodi: B0004