Karabina 1 –katëshe
Trualli 430m2
Kati përdhe 150 m2 me gjithë ballkon.

Prona është e pajisur me Akt-pronësie.
Është e pozicionuar në anë të rrugës.
Mundësi për shtesë katesh të tjerë 3+1.
100 metër linear nga plazhi dhe 100 metër larg nga qendra e Ksamilit.
Çmimi 69.000 Euro

Informacione shtesë

  • Kodi: G0002
  • Rruga: Rruga nr.1
  • Qyteti: Ksamil
  • Kontakt:

    Mob: 0694801295 0672930980 email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  • Lloji i Prones: Apartament
Saranda Invest Property

Adresa: Rruga Studenti Sarande, Vlore SHQIPERI
Mob: 0694801295

Email: info@sarandainvestproperty.com
sarandainvestproperty@yahoo.com

Dergoni nje Mesazh

Sigurohu të fusni informacionin e nevojshëm (*) kur ju kërkohet.

Gjej Pronen qe kerkon!

Pronat e Fundit

Llogarit Kredine

Ndrysho vlerat e meposhteme sipas kerkesave tuaja per te bere perllogaritjen e kestit mujor.

Kesti Mujor (€)
You are here:   KryeRezidencialeProjekt i RiObjekt Karabina në Shitje Kodi: G0002