Shtepi private per shitje Sarande - Shqiperi H0006

Sh 04, 2015 Shkruar nga 

Shtepi private per shitje   Sarande - Shqiperi   H0006

Sip e ndertimit  80 m/2

siperfaqja e truallit 500 m/2 

largesia nga deti 100 m

Okazion cmimi 79 000 euro ( i diskutueshem)

Dokumentacioni : Certifikate pronesie  (HIPOTEK)

Kjo prone administrohet nga Saranda Invest Property Kompani

Pershkrimi i prones:

Kjo shtepi eshte e ndertuar ne vitin 1965

Kjo shtepi eshte nje kateshe

Shtepia ndodhet prane qendres se qytetit .

Kjo prone disponon 500 m/2 truall.

Nje mundesi e mire per ta rikonstruktuar  shtepine e vjeter dhe ndertuar nje ville .

Kontaktet

00355694801295

www.sarandainvestproperty.com

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Informacione shtesë

  • Kodi: H0006
  • Rruga: Ruga nr 4
  • Qyteti: Sarande
  • Kontakt:

    Mob: 0694801295  email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  • Siperfaqja: 500 m/2
  • Lloji i Prones: Toke
  • Cmimi: 79000 Euro
Saranda Invest Property

Adresa: Rruga Studenti Sarande, Vlore SHQIPERI
Mob: 0694801295

Email: info@sarandainvestproperty.com
sarandainvestproperty@yahoo.com

Artikuj të përngjashëm (nga tag'et)

Dergoni nje Mesazh

Sigurohu të fusni informacionin e nevojshëm (*) kur ju kërkohet.

You are here:   KryeRezidencialeShtepi PrivateShtepi private per shitje Sarande - Shqiperi H0006