Vile per Shitje ne Sarande-  Shqiperi  E0007 Siperfaqja Truall 500  m2 Siperfaqja ndertim 680  m2 Siperfaqje truall e lire 350 m2  Numri i kateve te ndertuara 4 (kater-kate)  Cmimi:  Duke…
Vile per shitje ne Ksamil Sarande Shqiperi Kodi: E0006 Cmimi: 245.000€ Siperfaqja Truall 500 m2 Siperfaqja ndertim 485 m2 Siperfaqje truall e lire 300 m2 Dokumentacioni i viles: Vertetim pronesie
Faqe 1 nga 3

Gjej Pronen qe kerkon!

Pronat e Fundit

 • Kodi-K0002-Apartamente-dhoma-rezervime-Ksamil Kodi-K0002-Apartamente-dhoma-rezervime-Ksamil
  K0002 Apartamente dhe dhoma Rezervime Qyteti Ksamil 1Apartament 1+1 kapaciteti 5-6 veta…
  Lexo më shumë ...
 • Truall ne Shitje ne Sarande Kodi: A0013 Truall ne Shitje ne Sarande Kodi: A0013
  Truall ne Shitje ne Sarande Kodi: A0013 Lagja nr.1 Shqiperi 00355694801295        00355672930980…
  Lexo më shumë ...
 • Apartament per Shitje ne Sarande Shqiperi Kodi B0037 Apartament per Shitje ne Sarande Shqiperi Kodi B0037
  Apartament per Shitje ne  Sarande Shqiperi Kodi B0037 00355694801295 00355672930980 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Lexo më shumë ...

Llogarit Kredine

Ndrysho vlerat e meposhteme sipas kerkesave tuaja per te bere perllogaritjen e kestit mujor.

Kesti Mujor (€)
You are here:   KryeRezidencialeVile