Shtyp

  Prona me qera Ne Shqiperi

  1. Saranda Invest Property ofron apartamente, vila, zyra dhe ndërtesa tregtare me qira në Shqipëri.
  2. Ne kemi një përvojë të madhe në industrinë e sherbimit te apartamenteve me qira.
  3. Mijëra konsumatorë të kënaqur.
  4. Akomodimi juaj konfirmohet brenda 1-2 ditësh.
  5. Mbështetje efikase per Klientet brenda 24 orëve.
  6. Ne ofrojmë keto shërbime qe të bëjmë qëndrimin tuaj në Shqipëri sa më të rehatshme.
  7. Ne jemi këtu për t'ju këshillojë për tregun e qirase, ligjet e aplikueshme, taksat dhe t'ju informojë se si të maksimizoni fitimin me qira nga prona juaj në Shqipëri. Ne do të marrim përgjegjësinë për të siguruar qe prona juaj te jepet me qira, në përputhje me të gjitha ligjet lokale dhe shtetërore të Shqipërisë.
  8. Pasi të keni vendosur të bashkepunoni me planin tonë të menaxhimit, ne do të marrim foto te pronës tuaj dhe do i fusim në faqen tonë të internetit, si dhe vende të tjera me të cilët ne bashkëpunojmë.
  9. Ne do të mbulojë të gjitha aspektet e mbikqyrjes të qiradhenies per juve.

 

You are here:   KryeSHERBIME