Shkruar nga Saranda Invest Property Kategoria: Informacione
Publikuar më 21 Dhjetor 2012 Vizita: 25608
Shtyp

Nga Ajri


Bëhet nëpërmjet Aeroportit Ndërkombëtar "Nënë Tereza” Rinas, i cili ndodhet 17 km në veri-perëndim të Tiranës dhe vetëm 20 minuta larg Tiranës, kryeqytetit të Shqipërisë.

Kliko per me shume info...

Nga Deti


Hyrja ne Shqiperi nepermjet detit behet nga Portet kryesore te vendit: Durrës, Vlora, Shëngjin dhe Saranda.

Kliko per me shume info...

Nga Toka


Hyrja ne Shqiperi nepermjet tokes behet permes ketyre vendeve fqinje: Mal i Zi, Kosova, Macedonia, dhe Greqia.

Kliko per me shume info...

Gjej Pronen qe kerkon!

Pronat e Fundit

Llogarit Kredine

Ndrysho vlerat e meposhteme sipas kerkesave tuaja per te bere perllogaritjen e kestit mujor.

Kesti Mujor (€)
You are here:   KryeArdhja ne Shqiperi