Apartament me qera per pushime ne  Ksamil (Sarande) (K0030)

Qyte: Ksamil - Sarande

Lagjeja nr. 1, Ksamil   (Sarande)

Apartament prej 150 m/2,

kapaciteti 6 persona

Apartamenti ndodhet ne kat te  2 (dy)

Toke per shitje  3 HA   ne bregdetin  Ksamil – Sarande   Shqiperi   A0036

Pershkrimi i truallit:

Siperfaqja 3  Ha

Dokumentacioni: Certifikate Pronesie “Hipoteke”

Kjo prone eshte kthim prone tek  ish pronari i pare

Kjo prone eshte e ndare ne disa parcela : 12000 m/2 , 6226 m/2,   3000 m/2,  4474 m/2

Lloji i prones: Toke--Truall per ndertim.Çmimi: 120 €  m/2  i diskutueshem

Destinacioni i mundshem i ndertimit: Ndertim Vilash, Mazonete, Apartamente, Hotele etj.

Pronari i kesaj prone mirpret propozime dhe oferta nga individe apo shoqeri te ndryshme seriose per nje bashke investim te mundshem .

Toka eshte e veçante fale pozicionit te saj ne breg te detit .

Toka eshte i lidhur me rruge me infrastrukturen e Zones

Energji elektrike, uje i pishem  jane prane prones .

Largesia nga qyteti i Sarandes  eshte   15 k/m

Largesia nga aeroporti i Korfuzit  eshte  20 k/m

Vitet e fundit kjo zone ka pesuar shume investime  nga individe dhe shoqeri turistike te cilet kane ndertuar  biznese familiare  turistike ose  resorte turistike  te ndertuara nga shoqeri vendas dhe te huaj .

Fale nje bregdeti  ne shtrirje te  konsiderueshme dhe mjafte te favorshem me plazhe shume te bukura me uje te pastert dhe rere te holle , e bene ate nje nga zonat me te frekuentuara nga pushues te  shumte  vendas dhe te huaj  gjate  sezonit  turistik .

Vlene te theksojme se pervec investimeve ne ifrastrukture jane duke u  ndertuar  ne kete zone

disa projekte mjafte ambicioze si pershembull :

Ndertimi i autostrades gjate vijes bregdetare shqiptare , e cila do te kaloje prane kesaj prone .

Ndertimi i aeroportit nderkombetar ,i projektuar per tu ndertuar 10 k/m prane qytezes se Ksamilit

Kontaktet

00355694801295

www.sarandainvestproperty.com

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Objekte dhe biznes ( Apartament, Hotel , Bar-kafe) ne shitje ne Sarande -Shqiperi G0004 

Ky objekte eshte 7 ( shtate ) kate ndertim==> 1200 m/2 dhe 118 m/2 Kati

Trualli i ndertimit eshte 300 m/2 Ky obkekte disponon certifikate pronesie (HIPOTEK)

Cmimi super okazion---670 000 Euro

Shtepi private per shitje Ksamil  ( Sarande) - Shqiperi   H0005

Sip e ndertimit  135 m/2

siperfaqja e truallit 500 m/2

Okazion cmimi 255  000 euro ( i diskutueshem)

Dokumentacioni : Certifikate pronesie  (HIPOTEK)

Toke  (Truall)  per Shitje  400  m/2  ne breg te detit  ne Ksamil (Sarande) - Shqiperi   A0037

Pershkrimi i truallit:

Dokumentacioni: Certifikate Pronesie “Hipoteke”

Siperfaqja: 400  m/2

Çmimi: 125.000€ i diskutueshem

Gjej Pronen qe kerkon!

Pronat e Fundit

Llogarit Kredine

Ndrysho vlerat e meposhteme sipas kerkesave tuaja per te bere perllogaritjen e kestit mujor.

Kesti Mujor (€)
You are here:   KryeKsamil