Godinë   6+1 Apartamente:
Hyrje (2) Kati i 6 (gjashtë) 127 m2 /650€/m2  (2) banja dhe (2) ballkone, me pamje nga deti,
Hyrje (2) Kati i 5 (pestë) 112 m2  2+1/550€/m2  (1) banja dhe (2) ballkone, me pamje nga deti,

Gjej Pronen qe kerkon!

Pronat e Fundit

 • Rezervime Apartamente-dhoma me Qera-Ksamil Kodi: D0012 Rezervime Apartamente-dhoma me Qera-Ksamil Kodi: D0012
  Rezervime Apartamente-dhoma me Qera-Ksamil Kodi: D0012 00355694801295        00355672930980 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Ky…
  Lexo më shumë ...
 • Apartament - suite me qera per pushime ne Sarande Kodi: K0009 Apartament - suite me qera per pushime ne Sarande Kodi: K0009
  Apartament - suite me qera per pushime ne Sarande Kodi: K0009  …
  Lexo më shumë ...
 • Objekte dhe biznes ( Apartament, Hotel , Bar-kafe) ne shitje ne Sarande -Shqiperi G0004 Objekte dhe biznes ( Apartament, Hotel , Bar-kafe) ne shitje ne Sarande -Shqiperi G0004
  Objekte dhe biznes ( Apartament, Hotel , Bar-kafe) ne shitje ne Sarande…
  Lexo më shumë ...

Llogarit Kredine

Ndrysho vlerat e meposhteme sipas kerkesave tuaja per te bere perllogaritjen e kestit mujor.

Kesti Mujor (€)
You are here:   KryeLushnje