Apartament me qera per pushime ne  Ksamil (Sarande) (K0030) Qyte: Ksamil - Sarande Lagjeja nr. 1, Ksamil   (Sarande) Apartament prej 150 m/2, kapaciteti 6 persona Apartamenti ndodhet ne kat te  2 (dy)
Apartament me qera per pushime ne Sarande (K0029) Qyteti: Sarande Lagjeja nr. 1, rr. Naim frasheri Apartament prej 100 m2, kapaciteti 6 persona Apartamenti ndodhet ne kat te  4 (katert)
Faqe 1 nga 16

Shiko Disponibilitetin dhe Cmimin

Kerko Nje shtepi Pushimi

Destinacioni
 
Lloji Akomodimit
 

Gjej Pronen qe kerkon!

Pronat e Fundit

 • Toke per shitje 32 HA  ne bregdetin Palase – Dhermi - Vlore  Shqiperi  A0036 Toke per shitje 32 HA ne bregdetin Palase – Dhermi - Vlore Shqiperi A0036
  Toke per shitje  32  HA   ne bregdetin  Palase – Dhermi  - Vlore …
  Lexo më shumë ...
 • Dhoma me Qera ne Ksamil Kodi: D0014 Dhoma me Qera ne Ksamil Kodi: D0014
  Dhoma me Qera ne Ksamil Kodi: D0014 00355694801295        00355672930980 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Lexo më shumë ...
 • Toke per shitje 3 HA  ne bregdetin Ksamil – Sarande  Shqiperi  A0038 Toke per shitje 3 HA ne bregdetin Ksamil – Sarande Shqiperi A0038
  Toke per shitje  3 HA   ne bregdetin  Ksamil – Sarande   Shqiperi  …
  Lexo më shumë ...

Llogarit Kredine

Ndrysho vlerat e meposhteme sipas kerkesave tuaja per te bere perllogaritjen e kestit mujor.

Kesti Mujor (€)
You are here:   KryeREZERVONI PUSHIMETApartamente