Truall per Shitje ne Borsh Sarande Shqiperi

Kodi: A0021

Lagja: Borsh

Qyteza: Borsh

Shteti: Shqiperi

Pershkrimi i truallit:

Siperfaqja: 2300 m2

Çmimi: 120€/m2

276.000€ i diskutueshem

Lloji i prones: Shesh ndertimi.

Dokumentacioni: Certifikate PronesieHipoteke

Trualli ndodhet brenda vijes se verdhe.

Trualli ndodhet brenda studimit urbanistik.

Trualli eshte i veçante fale pozicionit te tij.

Trualli ndodhet ne buze te detit

Trualli eshte i lidhur me rruge me infrastrukturen e qytetit.

Mundesohet pajisja me Leje Ndertimi.

Ekziston mundesia e ndarjes se truallit ne 2 parcela nga 1150 m2 secila dhe mundesia e perzgjedhjes.

Destinacioni i mundshem i ndertimit: Ndertim Vile, Mezonete, Apartamente, Hotel.

Ajri i paster- Qetesia- Pamja piktoreske eshte arsyeja dhe motivi qe kjo prone te mund te behet e juaja.

Jemi te sigurte se ne mund t'ju ofrojme nje game te gjere trojesh ne pozicione te ndryshme te qytezes se borshit. Per me shume shfletoni website tone: www.sarandainvestproperty.com, 

kategoria: Troje ne shitje. Mos hezitoni te na kontaktoni per çdo informacion shtese.

Informacione shtesë

 • Kodi: A0021
 • Rruga: Borsh
 • Qyteti: Sarande
 • Kontakt:

  Kontaktet

  Mob.:+355694801295

  Tel.:+35585225110

  Mob.:+355672930980

  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 • Siperfaqja: 2300 m2
 • Lloji i Prones: Toke
 • Cmimi: 120€/m2
Saranda Invest Property

Adresa: Rr.Teki Haderi nr 1
Kryqzimi i Rethrotullimit Sarande Ksamil
Lagjia nr 1 Sarade
Tel: +355 85225110
Mob: +355 694801295
+355 698883538
Email: info@sarandainvestproperty.com
sarandainvestproperty@yahoo.com
sarandainvestproperty@gmail.com
Skype: sarandainvestproperty

Dergoni nje Mesazh

Sigurohu të fusni informacionin e nevojshëm (*) kur ju kërkohet.

Gjej Pronen qe kerkon!

Pronat e Fundit

Llogarit Kredine

Ndrysho vlerat e meposhteme sipas kerkesave tuaja per te bere perllogaritjen e kestit mujor.

Kesti Mujor (€)
You are here:   KryeRezidencialeToke RezidencialeTruall per Shitje ne Borsh Sarande Shqiperi