Shtyp

Sherbimet e Shitjes

 1. Transferimi nga Aeroporti i Tiranes
 2. Organizimi i shitjes se prones
 3. Marrje makine me qira nen programin tone te Rent-a-Car
 4. Njohje me tregun e pronave te patundshme
 5. Vizita ne vend te pronave te patundeshme
 6. Keshillim ligjor
 7. Ndihmese ne organizimin e financimit/hapjen e llogarise bankare
 8. Nje opsion per Prokure Perfaqesimi, ne menyre qe te mund te perfundojme dokumentacionin per pasi ju te largoheni.
 9. Diskutim i sherbimeve te Pas-Shitjes permes Saranda Invest Property jane  te tilla si:
 10. Manaxhimi Prones  dhe Marrveshje te Manaxhimit te Qirase.
 11. Pagesa e reservimit prej 2,000 Euro per apartament perfshin te gjitha sherbimet e mesiperme
You are here:   KryeSHERBIME